Videók

Élményt ígér
a Debreceni Egyetemre invitálja a felvételizőket az intézmény rektora
DExpo 2017

Események

30 jan
OLASZ BAROKK MUZSIKA FRESCOBALDITÓL VIVALDIIG - Válogatás Girolamo Frescobaldi, Francesco Mancini, Dario Castello, Alessandro Scarlatti, Francesco Geminiani és Antonio Vivaldi műveiből.
23 jan
„A pedagógus életpályamodell működése a gyakorlatban” címmel rendez szakmai szimpóziumot a Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Gyógypedagógiai Kara.
21 jan
A Debreceni Egyetem Egészségügyi Kar Védőnői Módszertani és Népegészségtani Tanszéke harmadik alkalommal csatlakozik a rendezvénysorozathoz.
18 jan
Idén is megrendezi hagyományos éves szakmai szimpóziumát „Az endokrinológia aktuális problémái” címmel a Debreceni Egyetem Belgyógyászati Intézet Endokrinológia Tanszéke, Anyagcsere Tanszéke, a Klinikai Farmakológiai Tanszék és az MTA DAB.

Nyílt nap a mechatronika szakon

Ajánljuk minden természettudományi és műszaki érdeklődésű középiskolai diáknak a Debreceni Egyetem Műszaki Kar mechatronikai mérnök szakát, amely a 21. század mérnöki tudományát oktatja hallgatóinak. A mechatronika a 4. ipari forradalom mozgatórugója, jelenleg a legkomplexebb műszaki képzés.


Festo Kft. gyárlátogatás

Budapest, 2018. november 27.

(Please scroll down for English)

 


Feliratkozás DE Műszaki Kar  RSS csatornájára

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ