Erasmus+

Az Erasmus+ program segítségével lehetőség van egy külföldi felsőoktatási intézményben tanulmányokat folytatni 3–12 hónapig, illetve egy Erasmus+ programországban található vállalkozásnál, szervezetnél szakmai gyakorlatot teljesíteni (2–12 hónap), vagy akár a két tevékenységet kombinálni. Szakmai gyakorlatot frissen diplomát szerzett hallgatóként a végzést követő egy évben is lehet teljesíteni, feltéve, hogy még a végzés előtt, aktív hallgatóként kell benyújtani a pályázatot.

A pályázatokat a felsőoktatási intézményhez kell benyújtani. Tanulmányi célú mobilitás esetén az egyetem intézményi kapcsolatrendszere határozza meg, mely külföldi felsőoktatási intézményekhez lehet pályázni. Szakmai gyakorlatnál nincs ilyen megkötés, bármely Erasmus+ programországbeli céghez, szervezethez lehet pályázni gyakornoknak, feltéve, hogy a tevékenység illeszkedik a tanulmányokhoz.

A pályázat beadásának módjáról, a határidőkről és a csatolandó dokumentumok listájáról, illetve további feltételekről az intézményi Erasmus+ koordinátortól lehet felvilágosítást kérni.  

  • Kari koordinátor: Dr. Tiba Zsolt ( )
  • Hallgatóknak
  • For incoming students
  • Partnerek listája
  • Intézményi koordinátor: Gara Péter ( )
  • Egyetemi Erasmus+ honlap
  • További információk

 

Frissítés dátuma: 2018.11.28.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.